Variációk fehér pólóra - VI. rész

A nyár egyben a fesztiválok ideje is. Nem volt kérdés, hogy a mostani részben egy kényelmes, praktikus, de ugyanakkor csinos fesztiválviseletet hozzak Nektek. Ezúttal azonban nem egy kész outfitet mutatok Nektek. ;) Hogy miért nincs kész, azt lásd lentebb!



Gyűrűk: Pull&Bear - 1.795 Ft, H&M - 1.290Ft
Farmersort: Mango - 5.495 Ft
Cipő: H&M-ben találtok pontosan ilyet kb. 2.000 Ft-ért
Karkötők: Mango - 2.495 Ft, 1.295 Ft, 2.495 Ft
Ehhez a szetthez a pólót és a cipőt saját magunknak kell átalakítanunk. A fehér pólóra nyomassunk valamilyen mintát, a fekete felirattól a színes képig bármit lehet. Az ujjai levágásával trikóvá alakíthatjuk, de akár rojtos ujjakat is kreálhatunk, ha pár centinként bevágjuk hosszan az anyagot, majd kicsit meghúzogatjuk egyenként a rojtokat. Cipőnek ajánlom, hogy egy sima (kínai) tornacipőt vegyünk, hiszen kényelmes, nem baj, ha összetapossák, leöntik, pocsolyába lépünk vele, nem szakadhat el a pántja, és így tovább. Viszont néhány olcsó trükkel szuper egyedivé varázsolhatjuk ezt is! Lehet "firkálni" rá textilfilccel, befesthetjük egyszínűre, átmenetesre, csillámosra vagy akár szegecsekkel is díszíthetjük. A két utolsó a kedvencem, íme a hozzájuk tartozó tutorialok: 
A rövid farmersort nem is volt kérdés. Lássuk be a szoknya, hosszú nadrág kizárva, hiszen koncerten ugrálni, önfeledten bulizni nehézkesebb azokban. Illetve ha leöntenek, akkor csak a lábadat kell lemosni, nem pedig a ruhádat. Nyaklánc és hosszú fülbevaló biztonsági okokból nem került a szettbe (ugrálás, tömeg, szakadásveszély), viszont a gyűrűket és karkötőket bátran halmozzuk! 
Most pedig képzeljétek el a kész pólóval és cipővel a szettet...Sikerült? Nos, akkor:

Hogy tetszik? Ti viselnétek? :)

2 megjegyzés:

αηιтα írta...

huu, valamelyik nap pont így ugrottam le a boltba, ékszerek közül a h&m-es meg is van :)

Elíz írta...

:) Én meg nem találtam már meg a gyűrűt, pedig annyira tetszik, de van még olyan H&M, ahova nem néztem be, szóval reménykedek :)

Megjegyzés küldése