Ruhatippek szalagavatóra, gólyabálra

Mint mindig, most is gyorsan elrepült már majdnem 2 hónap az iskolaidőből. Ami pedig egyet jelent azzal, hogy gólyabálok és szalagavatók kerültek vészes közelségbe! Valószínűleg nincs olyan nő, aki ne akarná e jeles eseményeket csodás ruhákban megünnepelni. Úgy értem csodás ÚJ ruhákban. :D Mikor az én szalagavatóm volt szokás szerint utolsó napokban kerestem ideális ruhát, hát gondolhatjátok... Vagy nem volt olyan ruha, ami tetszene vagy egyáltalán nem volt ruha, de volt, aminek a színe és volt amelyiknek a mérete nem volt megfelelő. Ezért is gondoltam, hogy bőven aktuális már ilyenkor ruha után nézni, sőt megvenni. Ehhez hoztam tippeket, tanácsokat és természetesen néhány szépséges darabot!
Mivel a két esemény sem időben, sem hangulatban nem áll egymástól távol, ezért ugyanolyan stílusú ruhákat ajánlok mindkettőre. Fiatalos, kényelmes, de kellőképpen alkalmi, ugyanakkor bulis, de mégis visszafogott legyen. Hogy pontosan mit is értek ezalatt? :D Mivel épp csak felnőttek lettünk, nem kell magunkat nehéz anyagokkal, dísztésekkel öregíteni, valamint nem is hiszem, hogy bárki szeretne egy egész estét végigfeszengeni. Ugyanakkor nem szabad a másik végletbe sem esni, értsük ezalatt a feszülős miniket, amik sem fent, sem lent nem takarnak. De egyáltalán nem olyan bonyolult megtalálni az arany középutat! Ehhez hoztam néhány példát, mégpedig az ASOS kínálatából!















 
A legjobb pedig az egészben, hogy ingyen szállítanak Magyarországra, de van itt még valami: a Cosmopolitannek hála most 20% kedvezményt kaphattok minden darabra vasárnap éjfélig, erről bővebben ITT olvashattok! Ha tehát megtetszett valamelyik innen vagy az oldalról, akkor ne habozz megrendelni!

Mint láthatjátok, nálam egyértelműen a csillogós darabok viszik a pálmát. :) Az is feltűnhetett, hogy (kis) fekete ruhákat nem válogattam be, ennek egyik oka az, hogy sokan úgyis azt választják, így viszont Ti ki tudtok majd tűnni a tömegből. ;) Másik meg az, hogy ezernyi esemény lesz még, ahova majd felvehetitek. Ha nagyon ragaszkodtok hozzá, akkor vagy válasszatok egy nem mindennapi darabot vagy dobjátok fel szuper kiegészítőkkel, nézzünk is példát mindkettőre!



Flitterekkel megbolondított kis fekete - Mango, 23.995 Ft


Imádom az aranyat a feketével, de ez csak egy szín a sok közül, amivel párosíthatjuk az egyszerű kis feketénket. Ruha - Mango, 9.995 Ft, Nyaklánc - Mango, 4.995 Ft, Cipő - Humanic.

A Mangot egyébként muszáj kiemelnem a hazánkban jelen lévő fast fashion márkák közül, mert mindig rengeteg ruhát kínál. De azért érdemes szétnézni a többi ilyen márka kínálatában is. 
Továbbá fontos megjegyezni, hogy ha online rendelsz ruhát alaposan nézd át a mérettáblázatot, nehogy csalódás érjen!

Készül valaki közületek szalagavatóra, gólyabálra? Viselnétek valamelyiket ezek közül? Vagy már megvan a ruhátok?
 

3 megjegyzés:

M. írta...

nekem pont a feketék teszenek :D meg az első kettő képen a ruha :)

Nóra írta...

az első a kedvencem :)

Elíz írta...

Én nem tudok választani :P Bár talán az 1. és a 2. a kedvenceim :)

Megjegyzés küldése