1 ruhadarab - több stílus: Leopárd mintás nadrág

Idén újult erővel indul a gardróbunk meghódítására a leopárd minta. Nekem elég vegyesek az érzéseim e mintával kapcsolatban, azonban fekete-szürke kombóban kifejezetten tetszik. Így egy ilyen nadrágot választottam a mostani poszt főszerepébe!

Leopárd mintás nadrág

Aki még csak barátkozik ezzel a mintával, annak tökéletes választás lehet elsőre ez a nadrág. Nézzük, hogyan lehet többféle stílusban viselni!

H&M


Hivatalosan/munkába
Nyilván nem minden munkahelyen lehetünk ennyire szabadok az öltözködésben, de ahol nem kötelező a kosztüm és társai, ott tökéletesen helyt állhat ez a szett. A mintás nadrágot az összes többi darabbal és kiegészítővel ellensúlyozzuk, ebben a nude szín tud segíteni anélkül, hogy unalmassá tenné outfitünket. A hajgyűrűvel pedig a copfunkat dobhatjuk fel, ami lehet szigorúan szoros, de akár lazán kócos is. Étterem, kiállítás? Csak nyugodtan!


Mango, Essence, Pull&Bear, H&M, Zara

Lazán/hétköznapokra
Szaladgálós napokra viseljük pár vidám színnel megspékelve - a körmeinkről se feledkezzünk meg! Egy hajfánk szuper választás lehet, ha épp sehogy sem áll a hajunk vagy ha nem akarunk napközben azon pörögni, hogy úgy áll-e még a hajunk, ahogy reggel beállítottuk.


H&M, Mango, Deichmann, Avon, Deichmann

Elegánsan/buliba
Elegánsabb vagy lazább szórakozóhely? Ebben a szettben nyugodtan elindulhatsz otthonról, akkor is, ha még nem tudod végül melyikre esik a választás. Finom színek és csillogás - ezzel nem lehet mellélőni!


Mango, Tally Weijl, Tally Weijl, Rimmel, H&M

Melyik összeállítás tetszik a legjobban Nektek? Szeretitek a leopárd mintát?

6 megjegyzés:

PAncsi írta...

Nálam nagy kedvenc a leopárd minta, viszont inkább felsőt vagy kiegészítőt vásárolok, nadrágom (még) nincs
A fentiek közül az első szett nagyon tetszik!

hkorinna írta...

Én is elég vegyes érzelmeket táplálok a leopárd minta felé, de kis felületen elfogadom! :) Viszont ez a fekete-szürke kombó még nadrágon is tetszik! :)

Laruska Bee írta...

Régen, mondjuk kb 2 éve nagyon kedveltem ezt a mintát, sok ilyen ruhadarabom volt, de jött egy kattanás, talán elegem lett belőle, vagy meguntam, és azóta szinte egyáltalán nem hordom... De érdekes módon, másokon nagyon tetszik. :)

Nóra írta...

mindhárom nagyon tetszik :)

LittleMucli írta...

Félek a mintás nadrágtól,megrögzötten azt gondolom,hogy optikailag nem előnyös nekem.

Elíz írta...

Ebben a fekete-szürkében pont az a jó, hogy mindenféle alakra ideális választás lehet, érdemes legalább felpróbálni! :)

Megjegyzés küldése