Egy magyar márka - Soie Essentielle

A sorozat első részét itt találjátok, jó régen volt már, így éppen eljött az ideje egy újabb magyar márka bemutatásának. S bár a második részben terveim szerint egy magyar ruhatervezőt mutattam volna be, végül pont a LAONI révén belefutottam egy nagyon bájos márkába, ami rögtön belopta magát a szívembe, így most a Soie Essentielle ékszereket ismerhetitek meg!


A Soie Essentielle "csupán" tavaly augusztus óta létezik, de a márka megálmodója, Farkas Eszter már több, mint 5 éve foglalkozik ékszerkészítéssel. A sok szebbnél-szebb ékszer, mind az ő keze munkáját dicséri, s ha megnézzük a facebook-os rajongói oldalt láthatjuk, hogy majdnem 3.700 ember követi nyomon napról-napra a legújabb ékszerek születését. Az oldalt egyébként egy nagyon kellemes, szinte családias légkör jellemzi, ahol egészen biztosan választ kapunk bármilyen kérdésünkre, magától a tervezőnőtől.


"A >színek szeretnek engem< az a mondat, ami minden egyes alkalommal eszembe jut, mikor leülök az asztalhoz."
Az ékszerek fő ismertetőjegyei a rengetegféle színben pompázó szalagok, zsinórok, mellyel a karkötőket, nyakláncokat, fülbevalókat alkotó csövek, gyöngyök vannak bevonva. A harmonikus színpárosításokon kívül szokatlan vagy merész kombinációkat is láthatunk, melyek azonban második pillantásra már egyáltalán nem tűnnek furcsának.









A Soie ékszerek között találhatunk elegánsat és játékosat is, viszont nem kell attól tartanunk, hogy csak bizonyos alkalmakra tudnánk felvenni elegáns darabunkat, ugyanis hétköznapi szettekhez is szuperül társíthatjuk ezeket. A bátrabbak pedig a még feltűnőbb statement darabokat is választhatják, amivel egészen biztos, hogy ki fognak tűnni a tömegből. Ezen darabok egyébként különböző ásványokkal, szegecsekkel vannak kiegészítve és akárcsak az elsőre furcsa színpárosításoknál, úgy itt is másodjára már egészen biztosan jelentkezni fog az instant szerelem!

 





A kínálatban a nyakláncok mellett karkötőket és fülbevalókat is találunk, akár egymáshoz passzoló darabokat is beszerezhetünk. Az én kedvencem egyértelműen a wave kollekció karkötői és nyakláncai, egyszerűen csodálatosak ezek a darabok, alig tudnék választani közülök! :) Némelyik darab nekem egyékbént Egyiptomot idézi. :)













A kiváló minőségű anyagok együtt igazán szép, figyelemreméltó és egyedi darabokat alkotnak, amik közül egészen biztos, hogy mindenki talál - legalább egy, de egyébként több - kedvére valót!

Ismertétek már ezt a márkát? Elnyerte a tetszéseteket? Melyik darab tetszik a legjobban?

Képek (és további információk): http://www.soie.hu/ és https://www.facebook.com/SoieEssentielle

1 megjegyzés:

Unknown írta...

fashion shirts for my love

Megjegyzés küldése