Kincsvadászat - Mango

Jobbára ugyanazt a felvezető szöveget írhatnám erről a márkáról, mint amit a legutóbbi alkalommal is írtam, mikor az Orsay volt terítéken. A két márka ugyanis nagyon hasonló stílust képvisel, ráadásul a minőség és az árkategória tekintetében is nagyon egy síkon mozognak. Talán csak abban különböznek, hogy a Mango azért szélesebb kínálattal rendelkezik, hiszen van sportos, basic és drágább vonala is, illetve ők kiegészítőket is szép számmal kínálnak.
Sajnos Szegeden nincs Mango, pedig én személy szerint nagyon örülnék neki és esetükben még azt se bánnám, ha ők is csak egy kicsi boltot nyitnának, szűk árukészlettel, mert azért lássuk be, a semminél még ez is jobb lenne. Biztos vagyok benne, hogy mindig találnék valamit, ami tetszene, hiszen a honlapjukon nézelődve is mindig egy nagyon hosszú listát állítok össze a fejemben. Nehéz is volt a mostani bejegyzéshez csak 10 darabot összeszedni, mert rengeteg továbbit tudnék még ide beválogatni, melyeket szintén megilletne a kincs jelző!

Királykék felső

8.995 Ft

Imádom ezt a színt! Fehérrel és arannyal párosítva az egyik örök kedvenc kombinációm marad, ez már biztos!

Fehér blézer

9.595 Ft

Mennyivel sikkesebb egy fehér blézer a hűvösebb nyári napokon, estéken, mint egy fekete, nem igaz?! :) Pláne egy élénk nyári ruha felé felkapva!

Pliszírozott szoknya

5.595 Ft

A maxiszoknyákat nálam nehéz kiütni a nyeregből, de az ilyen csinos, pliszírozott szoknyáknak nem tudok ellenállni mostanában! Főleg, ha ilyen trükkösen van megoldva a színkombináció. :)

Azték mintás sort

7.995 Ft

Igen, még mindig itt tartok! :D De ha egyszer olyan szépek tudnak lenni az azték mintával megfűszerezett ruhadarabok..:) 

Királykék ruha

8.995 Ft

Megint sikerült egy síkon mozognom, már ami a színeket illeti, jelen esetben a kék, a fehér, a korall és a barna színű darabok élveztek előnyt, ahogy észrevettem utólag. Biztos van benne valamilyen tudatalatti dolog, hogy nyár van és meleg, no de én nem bánom, mert például ez a ruha is egy álom!

Halvány korall felső

4.595 Ft

Egyszerű, visszafogott, bájos. Ez a halvány korall színű felső azonnal költözhetne is befelé a ruhatáramba, a többi delikvenssel egyetemben!

Horgolt felső

4.995 Ft

Fehér is, azték mintás is, nem volt hát kérdés, hogy jön ide a blogra. Egy farmersorttal bármikor és bárhová jó választás ilyenkor, nyáron.

Ombre szoknya

7.995 Ft

Nem is én lennék, ha legalább egy színátmenetes dolog ne került volna be ebbe a válogatásba is. :P Egyébként azt hiszem menthetetlenül beleszerettem a pliszírozott szoknyákba! :O

Barna szütyő

8.995 Ft

Mióta megláttam az ebben a posztban szereplő bucket táskát, azóta egy ilyen darab is felkerült a kívánságlistámra. Ez a halványbarna darab tökéletes lenne számomra. Megállná a helyét csajos, laza, sportosabb vagy éppen elegánsabb szettben is szerintem!

Fehér-arany saru

9.595 Ft

Nyilván az arany részek nélkül különösebben nem keltette volna fel a figyelmemet (és nyilván akkor nem is kerülne ennyibe :D), de így viszont már rögtön mentettem is lefele. Remélem találok majd hasonlót, mert már elkélne egy új fehér szandál nyárra!

Ti szeretitek a Mango-t? Melyik innen a kedvenc darabotok?

2 megjegyzés:

Eleni írta...

Jó ízlésed van, meg kel hagyni :) Mindegyik ruha nagyon tetszik :)

djkaty írta...

A királykék felső, a királykék ruha és az arany-fehér saru a kedvencem :-)

Megjegyzés küldése