Inspiration #7

Tényleg nem volt júliusban inspirációs bejegyzés a blogon? Várjunk csak: tényleg eltelt már a július is? Néha úgy érzem magam, mintha valami furcsa időörvény beszippantott volna. Egyszer még egy előadáson ülök az egyetemen, a szorgalmi időszak nyugalmától körbelengve, aztán meg egyszer csak azon kapom magam, hogy már le kéne adni a szakdolgozatot, aztán meg már az egyik vizsgáról rohanok a másikra, majd a következő pillanatban már arra várok, hogy mikor kerülök sorra az államvizsgán (miközben nigériaiakkal beszélgetek arról, hogy a káromkodást tanulja meg az ember leghamarabb bármelyik idegen nyelv esetében). És már azóta is eltelt majdnem 2 hónap. Esővel, kék éggel, felhőkkel, napsütéssel. De bármennyire is gyorsnak tűnik így utólag, igyekszem közben is észrevenni és megélni az olyan apró pillanatokat, mint az eső illatát a forró betonon, a kék ég rengeteg árnyalatát, a felhők által felvett mesevilágbeli alakokat vagy a napsütés melegét a testem minden porcikáján. Mert amíg örülni tudok az ilyen kicsi dolgoknak is, addig úgy érzem, nem lehet baj.

1. Fashion
Ez a könyvnek álcázott táska nagyon stílusosan lett megalkotva és egyszerűen imádom azzal a cipővel párosítva!


2. Beauty
Ez egyszerűen csodaszép és kész!


3. Sweet home
Még nem szerepelt öltöző/fésülködőasztal ebben a pontban egyszer sem?! Pedig például egy ilyet nagyon szívesen viszontlátnék a szobámban!


4. Cute
Egész nap el sem ereszteném ezt az óriási fülekkel rendelkező cukiságot!


5. DIY
Nagyon megtetszettek a hasonló gyűrűk és a képen láthatóaknál különösen tetszik, hogy az ásványok alját még aranyszínű festékkel is bevonták. Tervben van, hogy készítek egyet én is!


6. I Love...
...üveg! Mert például olyan gyönyörű tárgyakat lehet belőle készíteni, mint a képen látható asztal. Csodálatos, olyan, mintha egy szelet tengert zártak volna az asztalba.


7. Hot
Sármos rosszfiú - nekem ez ugrik be egyből Jonathan Rhys Meyers nevére. Ha még nem láttátok volna a Hiúság Vásárát, akkor sürgősen pótoljátok, mert az én szívemet is George-ként rabolta el. :D


8. Nails
Nagyon tetszenek ezek a kis díszek és persze a velük alkotott manikűrök!


9. Yummy
Mhhhm, nyáron, ha lehet, még jobban ízlenek a citromos finomságok!


+1 Laugh
Bezzeg az én macskáim sose hagyták volna, hogy egy ilyen menő kagylósisakot adjak rájuk :D


Melyik a kedvencetek?

1 megjegyzés:

mesy írta...

Az én macskám se engedi, hogy bármit rápakoljak a fejére, pedig próbálkozom... :) De az az üveg *.* Igazán csodálatos, elfogadnám én is.

Megjegyzés küldése