Gardrób alapdarabok #5

A legutóbbi ilyen bejegyzés nyár végén volt, most pedig már jócskán benne vagyunk az őszben, így hát ez alkalommal már erre való tekintettel válogattam össze 5 alapdarabot. Úgy in medias res módon el is kezdeném ezek bemutatását!

1. Kötött pulóver

H&M
Mi mással kezdhetném, mint a kötött pulóverrel?! :) Persze, hogy mindenkinek kell legalább egy (de inkább persze több!) pihe-puha, meleg kötött pulcsi!



2. Bokacsizma

Pull&Bear
Ilyen időben, mint ami mostanában is van, az egyik legjobb választás cipőfronton a bokacsizma. Egy jól megválasztott fekete, barna vagy szürke darab akár az összes szettünkhöz passzolhat, s így legalább egy valamit már kipipálhatunk majd az olyan reggeleken, amikor épp a "jajj mit vegyek fel, nincs egy rongyom se"-szindrómában szenvedünk.



3. Fekete blézer

Zara

Ne sajnáljuk ráfordítani az időt arra, hogy megtaláljuk a tökéletes szabásút, ami úgy áll rajtunk, mintha csak ránk öntötték volna. És a pénzt se sajnáljuk egy minőségi darabra, ugyanis ha megfelelően választunk, akkor egy örök darabot tudhatunk majd magunkénak - s amit ráadásul bármilyen stílusú szetthez és bárhová felvehetünk majd!



4. Sapka

Bershka
Nekem az a tapasztalatom, hogy nehéz megtalálni azt a sapkát, ami tetszik is és még jól is áll. :D De nem adom fel, idén is felpróbálok majd párat, az biztos! S amelyekkel továbbra is próbálkozni fogok, azok olyanok lesznek, mint a képen látható darab, azaz az egyszerű, kötött darabok. A többségnek szerintem ezek a sapkák jól állnak, de persze lehet próbálkozni sok-sok másmilyen sapkával, mint például a beanie-vel!



5. Karóra

F&F
Egy karórára is szüksége van minden nőnek, méghozzá abból a fajtából, amelyik ékszernek is elmegy. A mostanában rendkívül nagy népszerűségnek örvendő, nagy méretű arany/ezüst/rózsaarany órák tökéletes választások lehetnek.  Egy teljesen egyszerű farmer+póló szettet is remekül feldobnak, de persze elegánsabb szettekhez is ugyanolyan jól illenek. Ugyan egy valódi ezüst vagy arany darab nem olcsó mulatság, de megéri egyszer beruházni rá, hiszen egy igazán időtálló darabról beszélhetünk.



Megvan mindegyik darab a szekrényetekben?

A "Gardrób alapdarabok" eddigi részei:

4 megjegyzés:

Anna írta...

Egy szép karórára már hosszú ideje vágyom, de mindenképpen egy minőségi darabot szeretnék. :) A többi már megtalálható a gardróbomban. :)

bokorbogi93 írta...

Karóra pipa, kettőt is beszereztem. Sapkát kötött a szomszédasszonyom :D. Bokacsizmám is van kettő, egy lapos és egy magassarkú.A tökéletes pulcsit még keresem, illetve a blézert is.

pampuska írta...

Nálam a bokacsizma hiányzik még, viszont van más alternatíva, ami miatt annyira mégsem. A blézer már megvan, vagy 2 éve és minden fillért megért! Szeretem ezeket a posztokat! :)

djkaty írta...

Az utolsó két kép a karóra mellett összességében is nagyon tetszik, a komplett szetteket is elfogadnám :-) Na meg azt a bokacsizmát is... Szerencsére mindegyik darab megtalálható a szekrényemben, bár a blézerre azért nem mondhatom, hogy tökéletes, mert évek óta nem sikerült még olyan találnom, de még nem adtam fel :-)

Megjegyzés küldése