Last minute Halloween-i dekorötletek

Kettő-kettő nagyon egyszerű, könnyen elkészíthető dekorációt és ételdekorációt hoztam ma Nektek! Alig kell valami az elkészítésükhöz, mégis mutatósak és meghozzák a Halloween-i hangulatot! :)


Denevér dekoráció
Csak fekete karton kell hozzá, plusz egy kis kézügyesség vagy sablon a denevérformákhoz. Miután kivágtuk a denevérkéket, középen hajtsuk félbe mindet és így ragasszuk fel a falra őket.


Szellemes dekoráció
Egy csomag 3 rétegű papírzsepire, fehér cérnára és egy fekete filcre van szükségünk a szellemkék elkészítéséhez. Egy darabhoz 2 réteg kell, így egy 100-as csomagból rengeteget tudunk készíteni, ráadásul gyorsan meg is vannak. :) Az egyik papírréteget gyűrjük össze golyó formájúra, majd helyezzük egy másik réteg közepébe, végül simítsuk rá és a cérnával rögzítsük a "nyakuknál" a szellemeket. Ezután már csak fel kell lógatni őket.


Pókhálós muffin
Egy tojásfehérjét verjünk fel habbá, majd adjuk hozzá a porcukrot, hogy olyan állagot kapjunk, ami se nem túl folyós, se nem túl kemény, éppen megáll még a habverőn. Így egy nejlonzacskóba töltve - melynek levágtuk az egyik sarkát - könnyen tudunk majd vele rajzolni pókhálókat a muffinok tetejére.


Jack Skellington muffin
Itt előbb teljesen terítsük be a muffinok tetejét cukormázzal, majd erre rajzoljunk csokimázzal (melyet kakaóból és cukorból könnyen elkészíthetünk). Ez sem igényel nagy kézügyességet, mégis látványos lesz az eredmény.

Happy Halloween! BOOO!

Remélem tetszenek ezek az egyszerű kis ötletek! :) Sminket és manikűrt most sem nem hoztam, sajnos nem úgy jött ki a lépés, ahogy terveztem, de úgyis sok másik blogon találhattok rengeteg jobbnál-jobb ötletet, ill. a Google is kiapadhatatlan forrás! :) Például halott menyasszony vagy szellem sminket minimális kézügyességgel is lehet kreálni és a jelmezhez sem kell túl sok dolog - főleg a szellem esetében! De a képregényhősnő is szuper adu ász, ha csak most döntöttük el, hogy mégis megyünk beöltözős buliba!

Ti mentek buliba? Minek öltöztök be? Aki készített dekorációt, milyet csinált?

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

De klassz ötletek! :)

Anna írta...

Ötletes mindegyik! :)

Arvael írta...

Nagyon tetszik mindegyik dekorációs ötlet :)
Én csak csokival díszítettem a muffinjaim tetejét, de ez a megoldás jobban tetszik. Majd egyszer ezt is kipróbálom :)

Yvusss írta...

Szuper ötletek! :)

Andus írta...

A pókhálós muffin és a szellemes papírzsepi visz mindent! Utóbbi elkészítése tényleg nem nagy kunszt, de sokat dobhat egy sima baráti összejövetelen is. Bár, az a baj, hogy sokan szerintem már kezdik muszájból ünnepelni a Halloweent. :S 3 évvel ezelőtt, ez nem volt egyáltalán divat.

Aviana Rahl írta...

Jajjj, de jóóóóók :) Imádom!!

Megjegyzés küldése