2015

2015. Még csak ízlelgetem ezt a számot. Óvatosan, apró lépésekben közelítem meg, körbejárom és közben figyelmesen szemlélem. Vajon mire számítsak? Jóra, rosszra, boldogságra, szomorúságra? Lássuk be, valószínűleg mindenből kijut majd egy-egy adaggal, de már nem tartok ettől, mert tudom, hogy ha úgy állok hozzá, hogy ezt is túlélem, sőt, legyőzöm, akkor az majd úgy is lesz. És talán ha már alapból csak úgy állok hozzá, hogy 2015 csupa jót és boldogságot fog hozni, akkor talán már eleve több esélyem is lesz arra, hogy ez beteljesüljön. :) 
Ezzel a gondolattal kívánok most mindenkinek nagyon boldog új évet! Kívánom, hogy minden álmotok és kívánságotok váljon valóra idén és ha ez így történik, akkor osszátok meg majd velem is, hogy Veletek együtt örülhessek! :) 
Aki pedig tett valamilyen fogadalmat, annak kívánok hozzá sok sikert - én is tettem egyet, szóval hajrá, sorstársak vagyunk! :) Ne foglalkozzatok azokkal, akik szerint úgysem tudjátok majd betartani. Ti csak gondoljatok arra, hogy Nektek mit jelent ez a fogadalom - ami ki tudja, talán pont ott rejtőzik ebben a szófelhőben is? ;)


3 megjegyzés:

bokorbogi93 írta...

Boldog új évet Neked is! :)

Rami írta...

Boldog új évet! :)

Neon Rider írta...

BUÉK :)

Megjegyzés küldése