Lesd el a stílust! - Miranda Kerr

Egy újabb elhanyagolt rovat, amit viszont most felélesztek! Jessica Alba és Selena Gomez után most Miranda Kerr szettjét vadásztam le és alkottam újra - természetesen ezúttal is az itthon is fellelhető boltok kínálataiból válogattam össze a darabokat hozzá.
Miranda Kerr mindig és mindenhol nagyon stílusosan szokott megjelenni, de talán nem túlzok, ha azt mondom, hogy ez az esetében egyfajta elvárás, hiszen amellett, hogy szupermodell, még különböző ruhamárkák arca is. A slampos sztárok mind példát vehetnének róla, mert ő még a legrosszabb napjain is így néz ki, mint ahogy a lentebbi képen is láthatjuk. A szettjei mentesek az erőlködéstől és mindig úgy állítja össze, hogy azok egyszerre több helyre és alkalomhoz is illenek.
Ez a mostani összeállítás is ilyen. El tudnám képzelni randira, vásárolgatásra, ügyintézésre, étterembe, munkahelyre, kiállításra vagy csajos összeülésre is. Az idő egyre tavasziasabb, így olykor már bőven elég egy pulcsiban elindulni otthonról; egy szőrös, puha felső kényelmes, csinos és még bájos is. Az apró mintákkal teli nadrággal óvatosan kell bánni - na nem a Miranda alkatúaknak. :) Próbáljuk fel, nézzük körbe alaposan, kérjük ki más véleményét, mert könnyen belenyúlhatunk egy előnytelen darabba, főleg a világosabb alapszínű daraboknál. Miranda ügyesen dobta fel a pulcsi szőrösségével és a nadrág mintájával az amúgy egyszerű szettet, de még tovább ment és megfejelte egy élénk színű magassarkúval - és milyen jól tette! Ráadásul 3, egymással harmonizáló szín mentén haladt: fehér, sötétkék és piros. A többi kiegészítő is mind nagyon visszafogott, csak egy sima, fekete táska, egy fekete-arany napszemüveg és egy ezüst karóra teszi teljessé az összképet. 



Hogy tetszik Nektek ez a szett? Kit látnátok szívesen legközelebb?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése